FAQ

Dette lurer våre kunder på

Solsenteret er 100% app-styrt. Appen finner du i både App Store og Play Store. Last ned appen -> Logg inn med Vipps -> Velg medlemskap og betal. Deretter vil funksjonen for å låse opp døren og starte solsengene umiddelbart aktiveres.

Senteret er åpent 05-24 alle dager.

Ja, det gjør vi! Vi har et bredt utvalg av kremer fra 7Suns og ProTan. Du kjøper disse i Butikk i appen, varene utleveres fra automaten etter fullført betaling.

Vi benytter Vipps Logg inn for sikker identifisering, alderskontroll og som betalingsmetode. Har du ikke Vipps kontakt oss på Facebook chat eller epost [email protected], slik at vi manuelt kan registrere deg og utføre alderskontroll.

Appen kontrollerer at du er i nærheten av studioet. Du får ikke startet solsengene uten å aktivere stedstjenester. Lukk appen -> Åpne på nytt -> Tillat stedstjenester når appen spør om dette

Appen kontrollerer at du er utenfor inngangsdøren. Påse at du tillater at appen får tilgang til stedstjenester. Forsøk å lukke appen helt og åpne igjen når du er utenfor døren.

Brukernavn og passord er faset ut, appen benytter Vipps som innloggingsmetode. Klikk på logg inn med Vipps -> Godkjenn i Vipps så blir du logget inn.

Ja! Du kan ta sol så ofte du vil hver dag hele året, men grensen er 30 minutter pr dag iht Norsk lovgivning.

Ubetalte krav følges opp av vår inkassoleverandør Kapitalkontroll AS. Befriende betaling kan kun gjøres til dem. For å sjekke status på din inkassosak, gå til https://skyldner.kapitalkontroll.no og logg inn med BankID

Nei, når bindingstiden har passert konverteres det til et måned til måned medlemskap, frem til du selv sier opp.

Oppsigelse av medlemskap gjør du enkelt i appen! Gå til Profil -> Medlemskap -> Trykk deretter si opp medlemskap

Medlemsvilkårene finner du her

Min Min Side har flyttet inn i appen. Du finner den under Profil.